Benvinguda SensePressaire!

Aquesta és la pàgina que has d'omplir per rebre la informació de la Vida Sense Pressa al teu correu.

Engego per aquí un projecte nou per unir tots els aspectes de la vida que ens permeten gaudir-la a foc lent, i viure-la des d'un ritme més pausat i lliure de tòxics estressants. 

T'informo que aquesta idea neix de les ganes de compartir i rebre coneixements que ens facilitin la combinació d'una vida Sense Pressa a la vegada i "Sense Perdre el Temps". Perquè de vegades sembla que sense pressa signifiqui badant i no fent res quan és en realitat tot el contrari.

Vull que ens ajudem els uns als altres perquè el dia a dia sigui més tranquil i engrescant possible :)

Per això el requisit més important, si vols fomar part del grup és que estiguis disposada a compartir. I amb això vull dir opinar, respondre les enquestes que passaré o contestar correus.

No cal que ho facis tot a la vegada però busco compromís real, així que quedat només si tens intenció de participar. En cas contrari, si us plau no t'inscriguis.


També et vull comentar que això que faig ara per ara és gratuït perquè disposo de les eines per fer-ho sense cost adicional (les tinc a l'abast precisament perquè les utilitzo per la meva feina). 


Si llegeixes la lletra petita de les caselles que s'han de marcar veuràs que en una d'elles em dones permís per rebre publicitat. Et demano que la marquis igualment per poder rebre els correus. Això està posat per cobrir la legalitat i em dona molta més llibertat per escriure els correus sense patir pel que dic i no dic sense que ningú s'ofengui. Ara les coses funcionen així.

Marca, per tant, les dues caselles que trobaràs, si us plau!

Per ara ja no et dic res més. Considera que si has omplert totes les dades és que estàs correctament apuntada, i si tens cap dubte espera't al dimecres dia 26, que serà el dia que rebràs el primer correu (t'informaré de quanta gent som i com penso fer el proper pas.


Espero estar en contacte ben aviat!

Una abraçada, 

Cristina.
P. D. 1: per finalitzar la subscripció rebràs alguns correus electrònics en castellà. Segueix els passos. L'últim mail t'informa que rebràs un test sol·licitact... No en facis cas. Es tracta d'un missatge automàtic. 

P.D2.: He decidit que parlaré en femení perquè per experiència sé que qui s'apunta a aquestes trobades acostumen a ser dones.

Això simplement és per economitzar el temps i l'esforç en els  redactats, no pas perquè els homes no hi tingueu cabuda, tot el seu !

T'espero  amb totes les teves peculiaritats masculines i femenines ;)
* indica que es obligatorio
El teu nom, sense els cognoms
Escriu el correu on vols rebre la informació

Faré servir les dades que em facilites amb la finalitat d'enviar-te les publicacions i informació sobre els meus productes i serveis. Si us plau marca la següent casella per autoritzar-me a això:

Email Marketing Powered by Mailchimp